Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

Ostalo Ostalo

Izbor onih koji, pored visoke funkcionalnosti i elegancije, prilikom odabira nameštaja akcenat stavljaju i na bezbednost i održivost.

Twigs

Zbog svog autentičnog ekološkog dizajna od punog drveta, čiviluk Twigs izbor je onih koji, pored visoke funkcionalnosti i elegancije, prilikom odabira nameštaja akcenat stavljaju i na bezbednost i održivost.

Izrađen od najkvalitetnijeg hrastovog drveta i zaštićen prirodnim uljem u dva sloja, čiviluk Twigs idealan je za korišćenje kako u domovima tako i u komercijalnim prostorima, dok beskompromisan kvalitet izrade i univerzalan minimalistički dizajn garantuju decenije i decenije korišćenja.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast

Završni premazi

Prirodno ulje

Stalak za odeću Outstanding prava je poslastica za sve one kojima su održivosti, ekološka osvešćenost i vrhunski kvalitet izrade glavni putokazi prilikom odabira predmeta za dom.

Outstanding

Prijatelj malih prostora, stalak Outstanding nudi izuzetno funkcionalno rešenje za odlaganje odeće, ali i priliku za lični izraz kroz elegantan dizajnerski komad nameštaja koji ne zauzima mnogo prostora.

Izrađen je od masivnog hrastovog drveta i premazan prirodnim uljem u dva nanosa.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast

Završni premazi

Prirodno ulje

Kružna forma bez početka i kraja simboliše jedinstvo, posvećenost i zajednicu.

Around

Inspirisani prirodom i našom sve većom potrebom da joj se ponovo približimo stvorili smo Around. Ovo okruglo zidno ogledalo sa ramom od punog drveta veoma efektno otvara prostor istovremeno stvarajući osećaj harmonije i sigurnosti.

Jedan je od stubova svedene Scandi kolekcije i idealno se uklapa sa ostalim komadima iz iste serije. Odlično je rešenje za ljubitelje laganih i prozračnih zidnih galerija jer se može kombinovati sa još dva Around ogledala u različitim dimenzijama.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Veličine

800mm

705mm

590mm

495mm

400mm

Multifunkcionalna Welcome klupa, koja je istovremeno i komoda i cipelarnik, prkosi ograničenjima malog prostora i dokazuje da uz prave komade nameštaja ne postoje prepreke na putu ka vrhunskom stilu i praktičnosti.

Welcome

Čini jednu od okosnica Mid century kolekcije koja slaveći utilitarizam i tradicionalne vrednosti koje ne zastarevaju, olakšava život u savremenom kontekstu.

Lako se prilagođava konstantnim promenama koje su postale sastavni deo modernog načina života, pa ćete je pronaći u hodnicima, predsobljima, spavaćim sobama (kao klupu ispred kreveta), u trpezarijama ili u bilo kojoj drugoj prostoriji u kojoj zafali mesta za odlaganje ili sedenje.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Materijali

Sve dostupne boje

Mehanizam

BLUM CLIP top flap holder

Zanima vas cena i način na koji možete naručiti?

Popunite formu i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.