Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

Klub stolovi Klub stolovi

Apsolutni šampion praktičnosti, Tray set klub stolova fantastično je rešenje za sve ljubitelje multifunkcionalnog drvenog nameštaja.

Tray

Okrugla drvena ploča stola može se skidati i koristiti umesto poslužavnika, a zahvaljujući posebno dizajniranim ivicama koje sprečavaju da posuđe sklizne lakoća i zadovoljstvo korišćenja su zagarantovani. Iako izrađeni od punog drveta, Tray klub stolovi veoma su lagani i zgodni za podizanje i premeštanje. Zaobljena forma i fleksibilan dizajn čine ih idealnim rešenjem za uređenje malih prostora. Zbog svojih malih dimenzija najčešće se koriste kao dodatni stočići u dnevnom boravku ili umesto noćnih ormarića u spavaćoj sobi.  
Proizvode se od punog drveta jasena i hrasta i dolaze u setu od dva komada, različitih visina i prečnika.

*Trenutno nedostupno
Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Nežnost, smirenost i sigurnost bile su nam vodilje prilikom stvaranja ovog vizuelno pročišćenog minimalističkog dvojca.

Circles

Kao što im i ime kaže, Circles klub stočići pozivaju na razgovor i podstiču bliskost dajući mekoću i fluidnost svakom modernom domu.

Circles set idealan je izbor za sve zaljubljenike u puno drvo i prirodnu lepotu njegove teksture, kao i za porodice kojima je fleksibilnost u uređenju doma imperativ. Visina, prečnik stočića i vrsta drveta mogu se prilagođavati po zahtevu kupca.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Za one koji lepotu pronalaze u jednostavnosti i praktičnosti, za istinske zaljubljenike u modernizam koji ne poznaje granice, stvorili smo Table set.

Set stolova

Za one koji lepotu pronalaze u jednostavnosti i praktičnosti, za istinske zaljubljenike u modernizam koji ne poznaje granice, stvorili smo Table set. Inspirisan klasičnom mid-century siluetom, Table set donosi modernu viziju laganog, ali izuzetno čvrstog klub stola od punog drveta sa karakterističnim kosim nogarama. Lagana forma dodatno je naglašena okruglom pločom čija zakošena bočna ivica čini ovaj set vizuelno laganim i stilski nenametljivim.

 

Savršeno se kombinuje sa ostalim komadima iz mid-century kolekcije (foteljama Lagom i komodama Mirrora i Tetra).

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Veličine

Small set: height 360mm, ø 580mm, height 440mm, ø 440mm

 

Medium set: height 360mm, ø 700mm, height 440mm, ø 440mm

 

Large set: height 360mm, ø 700mm, height 440mm, ø 580mm

Zanima vas cena i način na koji možete naručiti?

Popunite formu i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

    Taburei Taburei