Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

Lenjivci Lenjivci

Zvezda Scandi kolekcije, dnevni krevet Daydreamer atraktivno je rešenje za sve ljubitelje modernog skandinavskog dizajna koji osim na funkcionalnosti nameštaja insistiraju i na njegovom karakteru.

Daydreamer

Zvezda Scandi kolekcije, dnevni krevet Daydreamer atraktivno je rešenje za sve ljubitelje modernog skandinavskog dizajna koji osim na funkcionalnosti nameštaja insistiraju i na njegovom karakteru. Autentični dnevni krevet Daydreamer momentalno postaje zvezda svakog enterijera u kom se nađe, udišući u njega duh nenametljivog modernizma i vrhunske funkcionalnosti. Lagan i skladan, idealan je izbor za dnevne boravke, prostrane hodnike, kancelarije, spavaće ili gostinske sobe savremenog senzibiliteta. Jednako dobro izgleda smešten odmah do prozora ili uza zid. Zahvaljujući visoko kvalitetnim višeslojnim sunđerima različite tvrdoće, ovaj šik dizajnerski komad pruža savršenu udobnost čak i prilikom dugog sedenja ili ležanja.
Naslon u obliku valjka pruža odličnu potporu lumbalnom delu kičme, a dezen i boja mebl štofa, kao i dimenzije samog komada mogu se prilagođavati vašim željama.

*This item is not available right now
Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Materijali

Sve dostupne boje

Zanima vas cena i način na koji možete naručiti?

Popunite formu i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

    Noćni ormarići Noćni ormarići