Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

Sofe Sofe

Lagom sofa potomak je voljenih jugoslovenskih klasika iz šezdesetih godina prošlog veka koji u modernizovanom ruhu predstavljaju krunu praktičnosti i elegancije.

Double lagom

Naglašene čvrstine i stabilnosti, Lagom fotelja zadovoljiće potrebe svakog korisnika i sa lakoćom se prilagoditi najrazličitijim kontekstima. Idealan su izbor za poslovne prostore kao što su advokatske kancelarija, kafići, lobiji hotela, kozmetički i frizerski saloni, ali i privatni stanovi i kuće.

Lagom fotelja i Double Lagom sofa mogu se koristiti pojedinačno ili u paru. Izrađuju se od drveta hrasta ili beljenog hrasta, a široka mogućnost izbora vrste i boje mebl štofa dostupna je u katalogu.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah

Materijali

Sve dostupne boje

Završni premazi

Mat lak ili vosak

Kroz prizmu bezvremenskog dizajna koji neće gubiti na lepoti i funkcionalnosti u decenijama pred nama, sa jasnim skandinavskim pečatom i snažnim akcentom na komforu i skladu.

Nordic

Zakrivljen naslon istražuje mogućnosti punog drveta, dok stabilna ergonomska konstrukcija i  jastuci punjeni sunđerima različite gustine pružaju maksimalnu udobnost.

Koncept Nordic sofe realizovan je u vidu fotelje, dvoseda, troseda i ugaone garniture koji se mogu koristiti zasebno ili se međusobno kombinovati.  Veran je saputnik onih koji se često sele jer se, radi lakšeg prenošenja, sa lakoćom može rastavljati i sastavljati. Vrstu drveta, boju i dezen mebl štofa možete birati sami.

Specifikacije
Vrste drveta

Hrast, Orah
Mat lak

Materijali

Sve dostupne boje

Zanima vas cena i način na koji možete naručiti?

Popunite formu i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

    Klub stolovi Klub stolovi